حجت الاسلام والمسلمین سروی، استاد اخلاق حوزه علمیه قم، در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی ریحانه الرسول(سلام الله علیها) جویبار، به بیان خاطراتی از دوران طلبگی و فراگیری علم و تقوا در محضر آیت الله بهجت(رحمه الله علیه) پرداخت و گفت: در آغازِ طلبگیام در مدرسه فیضیه قم، از محضر علمایی همچون آیت الله اراکی، آیت الله زنجانی و ... بهرههای معنوی بردم، در همان ایام متوجه ساخت یک مسجد در نزدیک حرم شدم که آیت الله بهجت در آن نماز میخواندند؛ حالات معنوی و خوشی که ایشان در نماز داشتند قابل وصف نبود، به ویژه شبهای جمعه که عبادات و اذکارِ نمازشان چنان دلربا بود که طلاب در صفِ نماز گریههای بی صدا داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین سروی در ادامه ضمن توصیههایی که در مورد محاسبه اعمال قبل از مرگ داشت، اظهار کرد: با فرا رسیدن مرگ پرونده اعمال بسته میشود، انسان میماند و روز حسابرسی از آنچه که در دنیا انجام داده، البته همچنان میتوانیم از باقیات و صالحاتی مانند تربیت فرزندان صالح که از خود بر جا گذاشتهایم بهره ببریم.
وی همچنین به مسئله خودسازی و درسهای محضرِ آیت الله بهجت(رحمه الله علیه) اشاره کرد و گفت: از آیت الله بهجت پرسیدم که من چه کار کنم تا حریف نفسم شوم؟ ایشان گفتند برای تسلط بر نفس فقط گناه نکن، اگر بتوانی افسار نفس را به دست بگیری و با کنترلِ اعمالت، آن را مهار کنی آن وقت است که میتوانی خوب درس بخوانی، خوب رفتار کنی و بنده صالح خداوند گردی.
نظر شما